Tuttenkoorden in siliconen kralen zijn een echte hit. Ze zijn mooi, veilig en handig in gebruik. Nooit meer op zoek naar het tuutje van je baby, geen vuile speentjes omdat ze op de grond vallen. 

Ook een ideaal geboortecadeautje. Als je wil, kunnen we de naam van je kindje erin verwerken of misschien vind je het wel leuk om een speenkoord te geven die gebaseerd is op de kleuren van het geboortekaartje.

Er zijn heel wat mogelijkheden. Hieronder vind je alvast enkele voorbeelden. 

Neem contact met ons op. We kunnen dan samen een idee uitwerken. 

 

Onze tuttenkoorden worden met de grootste zorg en oog voor veiligheid gemaakt zodat jij ze zonder zorgen aan je kleintje kan geven. Ik volgde hiervoor verschillende cursussen en zorg ervoor dat we up-to-date blijven op vlak van wettelijke normen. 

 

Hou steeds rekening met onderstaande veiligheidsvoorschriften. 

Onderstaande richtlijnen zijn belangrijk voor het gebruik van onze tuttenkoorden en bijtringen.

We maken onze creaties volgens de Europese veiligheidseisen. Ze zijn geen speelgoed en enkel te gebruiken onder toezicht van een volwassene. Laat je kindje er nooit mee alleen. Geef het niet mee om te slapen. Een tuttenkoord mag niet gebruikt worden als bijtspeeltje. Er mogen geen wijzigingen aangebracht worden. De koord mag niet verlengd worden. Controleer voor en na elk gebruik op loszittende onderdelen, beschadigingen of slijtage. Als dit het geval is, mag je de tuttenkoord of bijtring niet meer gebruiken.

Verwijder voor gebruik de verpakking. Dit is geen speelgoed. Geef deze niet aan je baby of kind want dit geeft een verhoogde kans op verstikking.

Reinigen met water en een milde zeep, daarna goed afdrogen.

We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken en/of ongevallen die ontstaan bij het gebruik van onze producten.